מתכון לחרוסת


אני אחראי על החרוסת במשפחה במשך הרבה שנים כבר. ויש החולים על הרכיבים שלי ומבקשים שאפרסם העניין. לפיכך אני כעת מביא המתכון למען הרוצים.

תפוח ירוק
תפוח אדום
תמר מיובש
משמש מיובש
יין מתוק
אגוזים טחונים
שקדים טחונים
קוקוס
מלח
פלפל שחור
דבש

אם מכינים כמות הנאכלת באותו היום, אפשר גם קיווי ובננה. אחרת זה משחיר ולא כל כך אסתטי.

בשעת הדחק אפשר לשחק עם הגיוון ולהשמיט חלק מהמצרכים או להחליפם במשהו אחר.

וכן לגבי כמויות, לא להשתגע לשים קצת, לטעום ולהחליט.

המטרה שתהיה תחושה נחמדה של גרד קל בגרון כמו שייק פירות עם תות וקיווי.

אצלי החרוסת היא סלט פירות מתוק ואפש להכין זאת גם בשאר ימות השנה.

תהנו.

6 מחשבות על “מתכון לחרוסת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.